Eduardo u Zagrebu, ali još uvijek daleko od Dinama

Navijači priželjkuju povratak

Eduardo u Zagrebu, ali još uvijek daleko od Dinama

Samir Mlaćo

Nakon povratka Brazilca Sammira, pojavila se mogućnost da bi dres zagrebačkog Dinama ponovo mogao obući još jedan Brazilac, napadač Eduardo da Silva (33). 

Naime, Da Silva je viđen u jednom zagrebačkom fitnes studiju, a trenutno je bez angažmana nakon odlaska iz Šahtara. 

"Ne, ne razgovaramo o Eduardu niti s njime, nakon onih kontakata u prosincu, više nismo s njime pričali o dolasku u Dinamu i mislim da od toga definitivno nema ništa", kazao je hrvatskim medijima direktor Dinama Tomislav Svetina.

Eduardo je a Dinamo nastupao od 2001 do 2007. godine, a nakon Dinama okušao se u londonskom Arsenalu gdje je zaradio neugodnu povredu i definitivno nije mogao pokazati sve svoje kvalitete. Nakon Arsenala nastupao je za Flamengo, te Šahtar, a za reprezentaciju Hrvatske upisao je 62 nastupa uz 29 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi