Edvin Rastoder: U revanšu ćemo biti mnogo bolji

Junior FK Sarajevo

Edvin Rastoder: U revanšu ćemo biti mnogo bolji

Samir Mlaćo

Pored sjajnog Adnana Osmanovića koji je bio i strijelac dva pogotka, veoma dobru partiju u redovima juniora Sarajeva u jučerašnjem duelu protiv Iskre (2:1) pružio je i Edvin Rastoder.

Rastoder je velika budućnost tima sa Koševa i kao i njegovi saigrači bio je zadovoljan rezultatom u Bugojnu.

"Ja bi se prvo zahvalio na gostoprimstvu klubu iz Bugojna i zaista je bila fanntastična atmosfera. Što se tiče igre, mislim da smo zasluženo pobijedili, a u drugom poluvremenu smo dominirali.  U revanšu ćemo sigurno biti mnogo bolji jer njegujemo pas igru, ali ovo je zaista bila prava polufinalna utakmica", kazao je Rastoder poslije utakmice za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

U bordo timu svjesni da im  za sedam dana i njihovom gradu slijedi lakši dio posla, ali priznali su da neće podcijeniti Iskru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi