Efendić i Kostić 'špijunirali' Slobodu

Pred gradski derbi na Tušnju

Efendić i Kostić 'špijunirali' Slobodu

S. Mlaćo

Narednog vikenda u gradskom derbiju snage će odmjeriti Tuzla City i FK Sloboda.

Tuzla Citiy je u vikendu iza nas slavila nad Mladosti te upisala historijsku pobjedu u Premijer ligi, dok je Sloboda ponovo razočarala svoje navijače.

Ovaj put sa Tušnja tri boda nose nogometaši Sarajeva.

Gradski derbi će sigurno biti glavna tema u gradu soli ove sedmice, a očekivati je i pune tribine Tušnja, te kvalitetan meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U jučerašnjem duelu Slobode i Sarajeva fotoreporter SportSport.ba zabilježio je na tribinama Tušnja Samira Efendića i Ivana Kostića, dvojac koji je nosio dres Slobode u prošlosti, ali se zatim odlučio na prelazak u redove kluba iz Simin Hana, koji od ove sezone svoje domaće susrete igra na Tušnju.

Sigurno su Efendić i Kostić vjerno pratili igru Slobode sa željom da vide sve mane i slabosti tog tima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi