Fudbaler Slobode pred susret sa Zrinjskim

Efendić: Idemo odigrati kvalitetnu utakmicu u Mostaru

E. Dindić

U okviru 10.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine u fudbalu sastaju se u Mostaru ekipe  Zrinjskog i Slobode iz Tuzla. Domaći fudbaleri su pod imperativom pobjede jer samo tri boda im donose titulu, dok gosti iz Tuzle putuju rasterećeno na ovaj susret, odnosno još uvijek se nadaju četvrtom mjestu. 

Tim povodom na Tušnju je organizovana press konferencija uoči pomenutog gostovanja. 

Prisutnim novinarima u ime igrača obratio se Samir Efendić koji je podijelio svoja razmišljanja uoči utakmice sa Zrinjskim u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno je da nas očekuje jedan težak meč, ekipa Zrinjskog je pod imperativom pobjede. Pobjeda protiv nas im donosi titulu. Moramo svi biti svjesni da je to teška utakmica, i da tamo idemo odigrati kvalitetnu utakmicu, koja će pokazati da mi nemamo kalkulacija, nas ne zanima tko će postati prvak poslije te utakmice. Sloboda će igrati za sebe, i svoje navijače to sigurno je stav svih igrača. Potrudićemo se da napravimo što kvalitetniji i bolji rezultat. Cilj nam je da završimo četvrti, i da težimo ka tome. ", zaključio je Efendić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije