Efendić: Moramo Olimpic shvatiti ozbiljno

Sloboda na Tušnju dočekuje Olimpic

Efendić: Moramo Olimpic shvatiti ozbiljno

Adnan Beganović

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Tuzli će snage odmjeriti Sloboda i Olimpic.

Uoči duela sa Olimpicom izabranici Husrefa Musemića rade punim intenzitetom kako bi što spremniji dočekali početak susreta. Atmosfera u timu je odlična i svi sa nestrpljenjem isčekuju subotnji duel sa ekipom iz bh. prijestolnice.

Samir Efendić, neumorni desni bek tuzlanske ekipe i fudbaler koji u svakom meču ostavlja srce na terenu, očekuje veliku podršku sa tribina.

"Mi se nadamo da ćemo imati veliku podršku sa tribina. Priželjkujemo pun stadion! Divno je bilo igrati pred punim stadionom kad smo ulazili u Premijer ligu i mislim da ova ekipa sada zaslužuje još veću podršku zbog dobrih rezultata i igara. Zato se nadamo punim tribinama i ako Bog da, da slavimo novu pobjedu", istakao je Efendić za službenu stranicu kluba.

Efendić o protivnicima ima riječi hvale i poziva na oprez. Iako Crveno-crni devet uzastopnih mečeva ne znaju za poraz, na Tušanj dolazi ekipa kojoj je specijalnost igranje na strani. Zbog toga protiv Vukova svi trebaju biti maksimalno fokusirani i obazrivi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ekipa Olimpica je jako kvalitetna ekipa koja na gostovanju uvijek igra dobro. Tim su koji se želi nadigravati, imaju dosta kvalitetni igrača koji igraju u napadu. Mislim da su dosta bolja ekipa nego što to tabela pokazuje. Moramo odigrati maksimalno, bez opuštanja i potcjenjivanja protivnika", poručuje Efendić i naglašava da među njegovim saigračima vlada sjajno ozračje:

"Atmosfera u ekipi je na jednom zavidnom nivou i svakako da to želimo zadržati što je moguže duže". 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije