Egipat bez Salaha poražen u Zurichu od Grčke

Prijateljski meč

Egipat bez Salaha poražen u Zurichu od Grčke

Širom Evrope i svijeta danas su se igrale prijateljske utakmice, a mi ćemo sada izdvojiti samo one koje su počele od 20.00 sati. Grčka je porazila Egipat, Obala Slonovače Moldaviju, a Danska i Čile su odigrali meč bez golova. 

Grci i Egipćani su igrali u Zurichu, a treba odmah reći da je selektor Egipta Hector Cuper odlučio da Mohamed Salah čitavu utakmicu presjedi na klupi, tako da je njegova reprezentacijka automatski bila duplo slabija. Grci su to iskoristili i slavili sa 1:0 golom Karelisa iz prvog poluvremena.

Obala Slonovače je pobijedila Moldaviju sa 2:1. Strijelci su bili Assale i Pepe za Obalu Slonovače, a Ionita za Moldaviju.

U preostalom meču koji je počeo od 20.00 sati Danska i Čile su odigrali 0:0 u meču koji je igran na Aalborg Portland Parku u Aalborgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi