Egipćanin je ljudina: Salah doveo do suza dječaka na tribinama

Sjajan potez igrača Redsa

Egipćanin je ljudina: Salah doveo do suza dječaka na tribinama

Endin Čaušević

Liverpool je jučer pred svojim navijačima lakše od očekivanog došao do pobjede protiv Southamptona sa 3:0.

Redsi su na najbolji način otvorili ovu sezonu i još uvijek na svom kontu imaju maksimalan broj bodova. U listu strijelaca upisao se i Mohamed Salah koji je ovih dana bio pod velikim pritiskom zbog nešto lošije realizacije, no Egipćanin je to jučer prekinuo.

Nakon utakmice Salah je još jednom pokazao svoju veličinu kada je usrećio jednog dječaka na tribinama. Dok je hodao prema svlačionici vidio je transparent na kojem je dječak napisao da mu je san da dobije Salahov dres.

Salah je vidio transparent i odlučio je ispuniti san ovog mladog navijača Liverpoola. Kada mu je dao dres dječak je plakao od sreće, a kasnije na Twitteru i njegov otac je priznao da je pustio suzu. Egipćanin se nije zaustavio tu jer je također ostavio i srce u komentaru na objavu oca mladog navijača Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi