Ekipa FK Željezničar trenirala na Grbavici, Osim bez komentara o mogućem pojačanju
(Foto: T. Hebib) Ermin Zec je danas na Grbavici odradio trening nešto slabijeg intenziteta u odnosu na ostatak ekipe.

Nekoliko problema sa povredama u taboru Plavih

Ekipa FK Željezničar trenirala na Grbavici, Osim bez komentara o mogućem pojačanju

Ekipa Željezničara je danas na Grbavici odradila prvi trening od povratka iz Turske.

Iako su tek jučer stigli iz Antalije, fudbaleri Željezničara su već danas odradili novi trening pod trenerskom palicom šefa struke Amara Osima.

Treba istaći da je golman Kjosevski počeo današnji trening, ali da ga nije završio, dok su ga propustili Osmanović i Zubanović.

Ermin Zec je, sa druge strane, danas na Grbavici odradio trening što su svakako dobre vijesti za struku Plavih.

Posljednjih dana su se pojavile špekulacije da bi se ekipi Željezničara mogao priključiti i Eldar Hasanović. Ovaj fudbaler koji je i ponikao u Želji pominjao se u kontekstu novog pojačanja Plavih, a špekulisalo se bi se mogao pojaviti na današnjem treningu.

Ipak, Hasanović nije danas bio sa ekipom, a na pitanje novinara SportSport.ba nakon obavljenog treninga o mogućem angažmanu ovog veznjaka, šef struke Amar Osim nije imao komentar.

FK Željezničar od petka ponovo u Međugorju

Fudbaleri Željezničara jučer su se vratili iz Antalije u Sarajevo, a već u petak će Plava ekspedicija put Međugorja, gdje će obaviti završne pripreme pred početak drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Loši vremenski uslovi koji vladaju u glavnom gradu BiH "natjerali" su Plave da ponovo odu u Hercegovinu i da tamo odrade završni dio priprema za početak drugog dijela sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plan o odlasku u Hercegovinu u petak se može promijeniti samo ako se iznenada poprave vremenski uslovi u Sarajevu, što je nerealno očekivati.

Također, Željo će u petak odigrati i generalku za drugi dio sezone, a protivnik će im biti sarajevski rival Olimpik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kobe4life
Mudro šuti gospodar familije, možda dovodi Maicona i Ibrahimovića:)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi