Ekspedicija FK Željezničar u karantinu do derbija

Danas posljednji trening

Ekspedicija FK Željezničar u karantinu do derbija

S. Mlaćo

Novi važan ispit je pred nogometašima Željezničara. Plavi će sutra od 19:30 sati na svom terenu dočekati gradskog rivala, Sarajevo.

Željezničaru su bodovi potrebni u borbi za Evropu, dok Sarajevo i nema pravo na kiks s obzirom da bi Zrinjski eventualnom pobjedom prišao na tri boda.

U Željezničaru imaju svoju računicu, te vjeruju u pobjedu uz podršku svojih navijača.

"Situacija je takva da su nama bodovi potrebni za Evropu, a njima za titulu. Svi su mislili prije deset-petnaest dana da je Sarajevo riješilo pitanje prvaka. Sada im atmosfera nije najbolja i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Moramo odgovoriti na zadatke šefa stručnog štaba i mislim da dobar rezultat neće doći u pitanje", kazao je u najavi meča za SportSpor.ba član Plavih sa Grbavice Srđan Stanić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas će u Vijećnici biti održana zajednička press koferencija dva kluba na kojoj će se medijima obratiti treneri i kapiteni, a u 17:30 sati Plavi će odraditi posljednji trening pred derbi. Trening će biti zatvorenog tipa, a ekspedicija Željezničara će zatim u karantin u hotelu Hills gdje će boraviti do utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi