Jasna poruka Manijaka pred derbi na Grbavici

Pred subotnji derbi

Jasna poruka Manijaka pred derbi na Grbavici

Admin Čaušević

Dok će igrači na terenu Grabvice u subotu od 19:30 nastojati da daju maksimum vjetar u leđa sa tribina će im davati pristalice Željezničara i Sarajeva. 

Obzirom da su Plavi domaćini oni će biti ti koji će imati višesturko veću podršku, posebno sa južne tribine gdje su smještene najvjernije pristalice najtrofejnijeg bh. kluba.

Popularni Manijaci su putem društvene mreže Facebook poslali jasnu poruku svojim članovima da u što većem broju dođu u Dolinu ćupova i daju podršku FK Željezničara.

"Manijaci, ide nam vrlo bitna utakmica!

U pitanju je utakmica, koja nosi draž, utakmica na kojoj moramo iskoristiti puni potencijal, utakmica podjednako bitna i za klub i za navijače.

Igrači su ti koji su zakazali u zadnjem periodu, ali nama to ne treba biti prepreka da, dođemo i da svoj dio ''posla'' odradimo kako dolikuje našoj grupi.

JUG mora biti pun, JUG mora grmiti, JUG mora biti na nivou i zato svi na JUG", navodi se u objavi.

Bez prodaje karata u subotu, navijači Sarajeva moraju ući ranije

Inače na dan utakmice karte neće biti u prodaji.

"Važno obavještenje za navijače FK Željezničar je da je ulazak na stadion moguć od 18 sati, dok će navijači gostiju na Grbavicu ući do 17:30 sati. Po nalogu MUP-a KS prodaja ulaznica na dan utakmice neće biti moguća", istakli su iz FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje se da će tribine stadiona Grbavica biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a susret počinje u 19:30 sati.

Za navijače Sarajeva predviđene su 1573 ulaznice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarHZ
PREDAJ SE ŠTRUMFE, IZGUBIO SI BOJ, NIKADA VIŠE TI NE PRIČAJ O NJOJ, NA VAŠEM JUGU SAD NEMA VIŠE NJE, SAMO NAPRIJED MALI PLAVI NEMA PREDAJE!!!
6 1
vanja8
Ovo je tekma NK Trešnjevka-FK Sarajevo...????
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi