Ekspresan povratak Perišića u Bundesligu
Foto - EPA

Tri ponude na stolu

Ekspresan povratak Perišića u Bundesligu

M. Šljivak

Ivan Perišić nedavno se oprostio od dresa Bayerna, a veoma bi se brzo mogao vratiti u Bundesligu.

Inter ne računa na usluge 31-godišnjeg hrvatskog fudbalera i spremni su ga prodati za 15 miliona eura. Pregovori se trenutno vrše sa tri kluba.

Sva tri su iz Bundeslige. Interes za Perišića pokazuju RB Leipzig, Hertha i Bayer Leverkusen i nema dileme da bi Hrvat bio pojačanje za bilo koju od ovih ekipa.

Perišić ugovor sa Interom ima do 2022. godine. Međutim, odavno je jasno da Antonio Conte na njega ne računa i vidjet ćemo gdje će na kraju završiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hrvatski fudbaler je proteklu sezonu proveo na posudbi u Bayernu i osvojio je sve moguće trofeje. Član Nerazzurra je od 2015. godine, a ranije je igrao još za Wolfsburg, Borussiju Dortmund i Club Brugge.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi