El Arabi: Poništen mi je čist pogodak

Napadač Granade se žali

El Arabi: Poništen mi je čist pogodak

Edmir Škorić
Teme:

Youssef El Arabi, napadač Granade, smatra da su sudije oštetile njegov tim na gostovanju kod Real Madrida.

Real je slavio minimalno protib Granade (1:0), a gosti ne mogu biti zadovoljni suđenjem. E Arabi je uspio da zatrese mrežu domaćina, no siganlizirana je nedozvoljena pozicija.

"Svi znamo da moj gol nije postignut iz ofsajda. Sudija nije dosudio nekoliko faulova u našu korist", reko je El Arabi.

"Zadovoljni smo našom predstavom. Pobijedio nas je jači tim, ali smo imali dvije dobre prilike. Da smo jednu iskoristili, sve bi bilo drugačije", dodao je El Arabi, zaključivši na kraju: "Real je tim koji može da vam da gol iz ničega. Igrali smo puno bolje nego prošle godine i možemo ostvariti puno pobjeda ako ovako nastavimo". 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener Granade Jose Ramon Sandoval nije želio da komentariše sporne trenutke s utakmice.

"Nikada ne govorim o sudijama. Postoje ljudi koji se bave tim analizama. Mogli smo ostvariti bolji rezultat da smo imali malo više sreće", rekao je Sandoval.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.