Koeman: Previše se kritikuje Real
FOTO - EPA

Cijeni ekipu iz Madrida

Koeman: Previše se kritikuje Real

A. Beganović

Uoči El Clasica, koji je na rasporedu sutra, medijima se obratio trener Barcelone, Ronald Koeman.

Nizozemski stručnjak smatra da se Real previše kritikuje, te da ima sjajnu ekipu.

"El Clásico se razlikuje od ostalih utakmica. Mi igramo dobro, borimo se za naslov i možemo biti zadovoljni. Real Madrid se previše kritikuje. Oni igraju Ligu prvaka i bore se za naslov La Lige. Ne podržavam one koji ih kritikuju. Imaju sjajne igrače, imat ćemo dobar meč. Obje ekipe razumiju koliko je pobjeda važna", rekao je Koeman i dodao:

"Rezultat ove utakmice neće biti presudan u prvenstvenoj utrci, jer će kasnije biti puno utakmica. Bilo kojoj ekipi biće teško dobiti sve preostale utakmice. Ekipa koja pobijedi u El Clasicu napunit će se samopuzdanjem ”, rekao je trener Barcelone.

Podsjetimo, Koeman je danas "pozvao" 23 igrača za veliki derbi, a među njima je i bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi