El Shaarawy prema Cityju, Arsenal želi Džeku?

Nove špekulacije ili?

El Shaarawy prema Cityju, Arsenal želi Džeku?

Adnan Beganović

Mladi napadač italijanskog Milana, Stephan El Sharawy, mogao bi karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Iako još uvijek širom Evrope nisu završena prvenstva mnogo klubovi su, bar prema navodima inostranih medija, u potrazi za pojačanjima.

Jedan od njih je i Manchester City, koji prije svega želi pojačati svoj napadački red, a posljednje informacije govore da menadžer Građana, Roberto Mancini, želi Milanovog napadača El Shaarawyja.

Navodno je Mancini spreman Milanu za ovog napadača izdvojiti 30 miliona funti, a veliki dio novčanih sredstava za ljetnu kupovinu Mancini će pribaviti prodajom igrača.

Tako će italijanski menadžer gotovo sigurno prodati našeg reprezentativca Edina Džeku, za čijim uslugama su zainteresovani Napoli i Dortmund.

No, ova dva kluba nisu jedina koja žele Dijamanta, a u igri za njegovim dovođenjem je i Arsenal, koji prema pisanju otočkih medija, prati razvoj događaja na Etihadu vezanih za našeg napdača.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije