Elber: Samo jedan klub trenutno može zaustaviti Bayern

Elber: Samo jedan klub trenutno može zaustaviti Bayern

Edmir Škorić

Giovane Elber, Brazilac koji je s dosta uspjeha nosio dres Bayerna, smatra da samo jedan klub trenutno može pobijediti Bavarce.

Elber je uvjeren da će Bayern pobijediti večeras Manchester United i smatra da jedino Real Madrid u ovom trenutku može zaustaviti minhenski stroj.

"Bayern je jači nego prošle godine. Moramo pričekati utakmicu protiv Uniteda, ali tvrdi da postoji samo jedan tim u Ligi prvaka koji može dobiti Bayern, a to je Real Madrid", rekao je Elber, koji je hvalio hrvatskog napadača Marija Mandžukića, dodavši:

"Jasno mi je: Bayern je bolji s Mandžukićem. Sviđa mi se taj dečko. Od nečeg malo napravi puno".

Nekadašnji napadač Stuttgarta imao je riječi hvale i za ostale Bayernove zvijezde.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bayern s Robbenom i Riberyjem ima vrhunska krila, igrače koji uvijek idu u duele. Bayern je manje predvidljiv s njima dvojicom na terenu".

Što bi moglo biti presudno večeras? "Rani gol bi značio puno. Na taj način Bayern će imati više prostora i mogao bi onda igrati svoju uobičajenu igru", dodao je Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.