Dokaz da je VAR donio nešto dobro fudbalu: Sudija svirao penal za Real, pa se predomislio

Ispravio svoju odluku

Dokaz da je VAR donio nešto dobro fudbalu: Sudija svirao penal za Real, pa se predomislio

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida trenutno igraju u gostima protiv Elchea meč 16. kola La Lige.

Nakon prvog poluvremena kraljevski klub vodi sa 1:0, a jedini gol u dosadašnjem meču postigao je Luka Modrić u 20. minuti.

Zanimljiva situacija desila se u 36. minuti kada je nakon šuta Modrića lopta pogodila jednog igrača Elchea, a sudija je pokazao na bijelu tačku jer je smatrao da je to bilo igranje rukom.

No, u ovoj situaciji se pokazalo da je VAR donio i nešto dobro fudbalu jer je sudija nakon usporenog snimka jasno vidio da to nije bila ruka, te je poništio svoju odluku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovu situaciju možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzafa97
Hahah e moji katalonci koje ste vi kuje ?? bar jedno vece da ne cmizdrite.Mnogo puta ste dokazali da više pratite REAL da vidite sta ce biti s varom nego barcelonu.Sve o barsi govori to kada su plakali i molili da im se dodijeli titula prosle sezone kada se prekinulo zbog korone,koliki je to jad od kluba ??
3 6
user1604870992
Izgleda da ovog sudiju Real nije uspio potplati. Jedan od rijetkih...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi