Elcheu derbi protiv Valencije, Stevanović igrao 54 minute

Primera

Elcheu derbi protiv Valencije, Stevanović igrao 54 minute

Edmir Škorić
Teme:

Lokalni derbi između Elchea i Valencije završen je pobjedom domaćih (2:1).

Ove sezone ne tako kvalitetna Valencia gostovala je Elcheu u čijem sastavu je od prve minute, nakon dužeg vremena, zaigrao i bh. reprezentativac Miroslav Stevanović.

Valencia je bila nešto bolja u prvom dijelu utakmice, ali nije bilo promjene rezultata. U 54. minuti iz igre je izašao naš Stevanović, a Elche samo dvije minute kasnije dolazi do vodstva. Fidel je majstorski pogodio nakon ubačaja sa strane.

Gosti su uspjeli da izjednače u 73. minuti. Rezervista Bernat u svom prvom kontaktu s loptom postiže pogodak za 1:1.

Ipak, imao je i domaći trener odgovor. U igru je u 79. minuti ubacio Herreru, a ovaj samo pet minuta kasnije, iskosa s lijeve strane, preciznim udarcem zabio za slavlje domaćih. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 14. kolo:

Elche - Valencia 2:1 (Fidel 57, Herrera 84/ Bernat 73)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti