Eldar Ćivić upisao prve minute za Spartu ove sezone

Odigrao posljednjih 10 minuta

Eldar Ćivić upisao prve minute za Spartu ove sezone

Bh. reprezentativac Eldar Ćivić danas je konačno upisao prve minute u dresu Sparte Prag ove sezone.

U susretu 8. kola češke 1. lige, Sparta je kao gost savladala Ostravu sa 1:0 golom Tettetha iz 77. minute, a Ćivić je u igru ušao neposredno nakon vodećeg gola svog tima, tačnije u 81. minuti.

Eldar Ćivić se pred početak ove sezone vratio u Spartu sa posudbe iz slovačke Trnave, ali je početak prvenstva propustio zbog povrede.

Ovaj 22-godišnjak je sudjelovao u dvije pobjede naše reprezentacije u Ligi nacija - protiv Sjeverne Irske je odigrao svih 90, a protiv Austrije 75 minuta.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Inače, Sparta nakon osam kola zauzima treće mjesto na tabeli sa 20 osvojenih bodova i već je jasno da će se za naslov prvaka boriti sa Slavijom i Plzenom, koji imaju po bod više.

Promo

Top Komentari

Kai Kaii
a guras ga prosinecki u reprezentaciju sramota apsolutno najgori igrac repke
11 13
damir bosnjak
mali svaka cast..brz borben pametan hrabar..
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi