Eldar Hasanović ostaje u Kini

Povratak u Dailan

Eldar Hasanović ostaje u Kini

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Eldar Hasanović ipak će ostati u Kini, te u narednih godinu dana nositi dres Dalian Transcendencea.

Hasanović je posljednji angažman imao upravo u Dailanu, a zatim se vratio u BiH gdje je trenirao sa FK Olimpik, članom Prve lige Federacije BiH.

Ovaj 28-godišnjak održavao je formu sa Olimpikom, te isključio mogućnost povratka u Kinu, međutim, čelnici Dailana su ga ponovo kontaktirali i danas je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Hasanović je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Macabi Shaaraima, Slobode, Bnei Akhnina, Veleža, Čelika, Žiline, te Željezničara. Bio je juniorski i mladi reprezentativac BiH.

Prvenstvo u Kini starta 10.03.2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi