Eldar Mehmedović novi fudbaler FK Sarajevo!

Klub potvrdio

Eldar Mehmedović novi fudbaler FK Sarajevo! · Zvanično

Haris Zilić

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Eldar Mehmedović je i zvanično novi fudbaler FK Sarajevo, kako je naš portal jutro i pisao. Klub je potvrdio trasnfer na zvaničnim stranicama.

Za Mehmedovića će to biti pvoratak u Premijer ligu BiH jer je prethodni period bio član zagrebačke Lokomotive.

Mehmedović je proteklog ljeta napustio tuzlansku Slobodu i otišao je u redove zagrebačke Lokomotive. Međutim, nije dobio šansu u ovom timu i počelo se špekulisati o njegovom povratku u bh. fudbal.

To se kraju i ostvarilo i Mehmedovića ćemo gledati u Bordo dresu u nastavku sezone.

Jako bitna stvar za Bordo tim je činjenica da je Mehmedović 'zaštićeno godište', to će biti i za narednu sezonu, te bi na toj strani tim sa Koševa mogao itekako profitirat.

Oglasi

Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine ovaj talentovani fudbaler nastupio je šest puta, a treba svakako napomenuti da je bio član i ostalih omladinskih selekcija.

Mehmedović je drugo pojačanje FK Sarajevo ove zime. Na Koševo je ranije stigao golman Deaj Iliev iz redova finskog Helsinikija.

Sarajevu nije bilo potrebno dugo vremena da pronađe zamjenu za Muhameda Šahinovića koji je u međuvremenu realizovao transfer u poljski Rakow.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Makedonac je svojevremeno bio veliki talenat, u prilog tome ide i činjenica da je prošao omladinske selekcije Arsenala.

I unastavku zime očekuje se još pormjena na Koševu tako da če biti uzbuljiv januarski prelazni rok.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1703271355
Sarajevo je daleko ispred svih u svim segmentima jedini organizovan klub sa dobrom akademijom mladih igrača , koji ce nositi igru Sarajeva u narednim decenijama ?
3 2
Ham0
Lako je Sarajevu dovoditi i praviti transfere kada su najveci.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti