Eldar Šehić karijeru nastavlja u Češkoj, već je potpisao

Odličan angažman

Eldar Šehić karijeru nastavlja u Češkoj, već je potpisao

A. Čaušević

Bivši defanzivac Željezničara, Eldar Šehić, ostvario je inostrani angažman.

Šehić će karijeru nastaviti u Češkoj nakon što je danas i zvanično postao novi igrač MFK Karvine.

Karvina je jedan od stabilnijih klubova u češkom fudbalu i sigurno predstavlja iskorak u karijeri za 21-godišnjeg lijevi bek.

Kako SportSport.ba saznaje mladi reprezentativac BiH je sa Karivnom potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu sezonu.

Karvina je u prva dva duela nove sezone ostavarila remije, a sa Šehićem u timu će dodatno osnažiti odbranu te mladog Sarajliju vide kao pojačanje za novu sezonu.

Podsjećanja radi, sada već bivši fudbaler Plavih je oprostio dugovanja Željezničaru te na kraju prošle sezone Grbavicu napustio kao slobodan igrač.

"Hvala Ti...hvala Ti za svaku minutu provedenu u svetom dresu, za svaki osmijeh i svaku suzu prolivenu. Hvala Ti što si me odgojio, imao vjeru u mene i pružio priliku kad niko drugi nije ni pomišljao na to.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Hvala Ti što si me naučio što znači tvoj grb i koju veličinu i težinu ima. Prošli smo mnogo toga, sreće, tuge, suza radosnica a i oni pravih suza koje su uvijek najviše boljele. Ja ću uvijek s ponosom govoriti da sam “Željino dijete”, jer je to najveće breme koje ću ikad imati i nositi i nikad Ti se neću moći odužiti i vratiti ni približno onoliko koliko si Ti meni dao i pružio.
Veliko hvala dugujem svim mojim trenerima u omladinskom pogonu i seniorskom timu, hvala im za svaki savjet i svaku kritiku koja me učinila jačim i boljim. Došlo je vrijeme da se rastanemo...do sljedećeg viđenja. Hvala Ti moj Željo, hvala Ti...

“Al’ tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina...”, emotivan je poruka kojom se Šehić oprostio od Željezničara prije nekoliko sedmica što je najbolji pokazatelj koliko cijeni, voli i poštuje svoj matični klub.

Top Komentari

gladiator
Sve je odlicno samo da se za sezonu ne vrati u neku Hrvatsku ligu ili ne do bog opet u našu.Sretno Šeha aBd sljedeca destinacija Engleska
4 0
19211921
Karvina je u biti ceski Konyaspor
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi