Eldin Adilović prešao u Sanliurfaspor

Pronašao novi klub

Eldin Adilović prešao u Sanliurfaspor

Bh. internacionalac Eldin Adilović napustio je Samsunspor i potpisao za Sanliurfaspor, pišu turski mediji.

Bivši napadač Željezničara je sa novim klubom potpisao ugovor na 2.5 godine i za to vrijeme bi trebao zaraditi 625 hiljada eura, a Samsun je napustio bez obeštećenja. Podsjećamo, taj klub mu je dugovao određeni novac što je naš fudbaler nedavno i potvrdio za SportSport.ba.

Turski mediji također pišu da je predsjednik Samsunspora ostao zatečen ovim potezom našeg napadača, baš kao i svi u klubu.

Novi Adilovićev klub Sanliurfaspor također nastupa u drugoj turskoj ligi, ali je u boljoj poziciji u odnosu na Samsun. Sanliurfaspor se nalazi na petom mjestu sa 27 bodova uz realnu šansu da se plasira u elitni rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.