Eldin Fačić iz Zvijezde prešao u Radnik

Nova prinova za klub iz Bijeljine

Eldin Fačić iz Zvijezde prešao u Radnik

Dino Kurbegović

Fudbaleri Radnika pripremaju se za uzvrat prvog pretkola Evropske lige, gdje će na stadionu u Banjaluci pokušati da izbace ekipu iz Bugarske, te se plasiraju u narednu rundu što bi svakako bio veliki podvig.

Klub iz Bijeljine je zadržao kostur ekipe iz prošle sezone, a angažovao je u ovom prelaznom roku nekoliko provjerenih igrača, koji će dodatno ojačati ionako respektabilan tim Slavka Petrovića.

Danas je klub iz Bijeljine dobio još jednu prinovu, a riječ je o 21-godišnjem defanzivnom veznjaku Eldinu Fačiću. Ovaj mladi igrač u Radnik stiže iz Zvijezde iz Gradačca, gdje je nastupao u posljednje dvije sezone. 

Fačić će kako saznaje SportSport.ba s Radnikom potpisati dvogodišnji ugovor i sigurno da će predstavljati budućnost kluba iz Bijeljine, budući da se radi o igraču koji ima već dvije sezone u seniorskom nogometu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nastupajući za Zvijezdu u Premijer ligi prije dvije sezone skupio je 22 nastupa, dok je prošle sezone u Prvoj ligi FBiH nastupio na 21 utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi