Poznate cijene ulaznica za meč Radnik - Beroe

Revanš u četvrtak

Poznate cijene ulaznica za meč Radnik - Beroe

Midhat Šljivak

Ekipa Radnika odigraće u četvrtak revanš meč prvog pretkola Evropske lige protiv bugarskog Beroea.

Meč će se odigrati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, a ekipa iz Bijeljine je danas odredio cijene ulaznica za ovaj meč.

Tako će svi oni koji budu željeli na zapadnu tribinu izdvojiti 10KM, ulaz na istočnu je 5KM, dok je najskuplji ulaz u VIP lošu i on iznosi 20KM.

Dolazak na utakmicu su najavili i navijači bugarskog tima, a za njih je izdvojen sjeverni dio tribina i ulaznice će koštati 10KM.

Prodaja ulaznica za meč u Banjoj Luci kreće u utorak, a karte se mogu kupiti u prostorijama kluba na Gradskom stadionu u Bijeljini i na biletarnici Gradskog stadiona u Banja Luci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti