Elezović: Poslali smo zahtjev da igramo u Konjicu, ali još nismo dobili odgovor

Gdje će se igrati revanš?

Elezović: Poslali smo zahtjev da igramo u Konjicu, ali još nismo dobili odgovor

Edmir Škorić

Adnan Elezović, trener Igmana, smatra da su njegovi igrači osvjetlali obraz na Koševu unatoč 2:0 porazu od Sarajeva.

Igman je jedini prvoligaš u završnici Kupa, a danas je na Koševu gostovao Sarajevu u prvom meču polufinala. Bordo tim je pobijedio s 2:0, no gosti iz Konjica dobro su parirali velikom favoritu.

"Sigurno da je Sarajevo bilo favorit. Znali smo to, napravili smo defanzivni blok i mislim da smo dobro izgledali na terenu iako smo možda bili sterilni prrema naprijed. Sarajevu čestitam na pobjedi, a mi smo se dobro pokazali jer nismo nabijali loptu i trudili smo se da igramo", rekao je Elezović nakon meča.

Još uvijek nije poznato na kojem stadionu će se odigrati revanš.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Poslali smo zahtjev da igramo kod kuće u Konjicu, ali nismo dobili nikakav odgovor. Rezervna varijanta spominjala se Grbavica, ali to vam ne mogu sa sigurnošću reći. Mi smo zadovoljni s onim što pokazujemo ove sezone. Igračima sam prije današnje utakmice rekao da uživaju. igramo na dva fronta, sigurno je iscrpljujuće, ali čestitam mojim igračima".

"Sigurno da je velika razlika između Premijer lige i Prve lige, ali ako se desi da se plasiramo u premijer ligu, što svakako želimo, sigurno će nam trebati pojačanja", dodao je trener Konjičana.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi