Elezović zadovoljan protivnikom: Nadam se prolazu, imamo širok roster

Igman želi prolaz dalje, ali i plasman u Premijer ligu

Elezović zadovoljan protivnikom: Nadam se prolazu, imamo širok roster

Samir Mlaćo
Nogometaši Igmana iz Konjica u četvrfinalu Kupa naše zemlje snage će odmjeriti sa NK Zvijezda Gradačac.

Tako je danas odlučio žrijeb u prostorijama NS BiH, a šef struke Igmana Adnan Elezović je zadovoljan.

Ističe da se njegovom timu ispunila želja.

“Pratili smo žrijeb. Priželjkivali smo prvoligaša Zvijezdu, drago nam je, ali ništa nije završeno. To je kvalitetna ekipa, na pripremama su podigli nivo igre u odnosu na prošlu polusezonu, ali opet se nadamo da ćemo uz kvalitet koji posjedujemo dati naš maksimum i izboriti prolaz dalje. Revanš igramo kući, ali dvije su utakmice, imamo i prvenstvo gdje su naše ambicije vezane za plasman u Premijer ligu. Roster nam je širok, nadam se da će to biti dovoljno za prolaz u Kupu, te što bolji rezultat u prvenstvu“, kazao je Elezović za SportSport.ba.

Igman se sprema u Međugorju, a danas će od 15 sati odmjeriti snage sa HNK Neum. Elezović ističe zadovoljstvo do sada urađenim poslom.

"Sve ide po planu. Deveti dan smo ovdje, imamo još danas utakmicu sa Neumom, a sutra se vraćamo kući. Pripreme onda nastavljamo u Konjicu“.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Igman nije puno mijenjao igrački kadar.

“Pustili smo Seida Zukića, koji je našao posao i klub u Austriji, a doveli smo Darija Blagojevića. Nova imena su i Duraković te Jusufbašić, te nismo puno mijenjali“, dodao je Elezović.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Ocel vas drljevic gurati sram vas bilo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi