Elia: Ostat ću u Hamburgu

Elia: Ostat ću u Hamburgu

Edmir Škorić

HSV-ov napadač Eljero Elia tvrdi da nije ništa čuo o navodnom interesovanju Juventusa, te da će i naredne sezone igrati u Hamburgu.

Ovih se dana pojavila informacija kako se talijanski Juventus želi pojačati dovođenjem Eljero Elie, no HSV-ov napadač nema namjeru otići sa Nordbank Arene.

"Nisam ništa čuo o navodnom interesu Juventusa. Ipak, igrat ću i sljedeće sezone u Hamburgu, jer još imam štošta pokazati tom klubu", kazao je Elia, te dodao.

"Prošle sezone nije teklo sve prema planu. Imao sam dobar početak, ali onda je krenulo sve nizbrdo nakon što me povrijedio Noveski (igrač Mainza). Odtad sam igrao pod bolnom barijerom".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.