Elit Nutrition i FK Sarajevo ozvaničili nastavak saradnje

"Sarajevu želimo uspjeh, a navijačima radost"

Elit Nutrition i FK Sarajevo ozvaničili nastavak saradnje

Samir Mlaćo

Kompanija Elit Nutrition Sarajevo podržat će Bordo klub i u narednoj godini.

 Saradnja sa našim partnerom se zvanično nastavlja, a kompanija Elit Nutrition napravila je tako svoj doprinos u uspješnim poslovnim i sportskim rezultatima Fudbalskog kluba Sarajevo, istakli su iz FK Sarajevo.

Elit Nutrition d.o.o. osnovan je 2012. godine i bavi se uvozom i distribucijom sportske suplementacije, zdrave ishrane i opreme za sportiste. Njihov bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a poslovnu strategiju temelje na postavljanju kupca na prvo mjesto. Elit Nutrition čini tim mladih, ambicioznih i visoko edukovanih ljudi, koji su svoj marketinški interes prepoznali u saradnji sa Fudbalskim klubom Sarajevo, a naš klub izuzetno cijeni i pozdravlja sve kompanije, koje žele doprinijeti razvoju bh. sporta.

“Naša kompanija mnogo ulaže u razvoj i popularizaciju sporta uopćeno, a ulaganjem u vrhunski sport i sportiste, ostvarujemo našu misiju, te je nastavak saradnje sa FK Sarajevo nešto što je bilo za očekivati. Drago nam je da smo prepoznati kao dostojan partner. Ovom prilikom bismo poželjeli FK Sarajevo mnogo sreće i sportskih uspjeha, a navijačima puno radosti”, kazao je Faris Čukojević ispred našeg partnera.

Zadovoljstvo je saopštiti nastavak saradnje između FK Sarajevo i kompanije Elit Nutrition. Naš cijenjeni partner i drugu godinu za redom bit će podrška klubu, a vrhunski proizvodi i renomirani brendovi iz ponude Elit Nutrition-a bit će značajna podrška i olakšica radu trenera i medicinskog osoblja kluba, a sve s ciljem boljih uslova za rad prvog tima FK Sarajevo. Koristim priliku da se zahvalim kompaniji Elit Nutrition na podršci i u ovoj godini i nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati na obostranu korist”, kazala je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Vrijedi istaći da članovi Fudbalskog kluba Sarajevo otvaruju popust od 10% na cijenu proizvoda u radnjama našeg partnera. Pozivamo naše navijače da posjete jednu od poslovnica Elit Nutritiona na sljedećim lokacijama: - Ilidža, SARA Centar, II sprat - 033 628 670 - Centar, Koševo 17 - 033 21 57 57 - Saraj Polje, Ramiza Salčina 39 - 060 33 61 311 i u Zenici: - Šoping Centar "DžANANOVIĆ - 061 607 526 Više informacija možete naći na web stranici http://elitnutrition.ba/

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi