Elneny će od januara za sebe potražiti nešto realniji klub nego što je to Arsenal

Odlazi u Leicester?

Elneny će od januara za sebe potražiti nešto realniji klub nego što je to Arsenal

Vjerovatno se i sam Mohamed Elneny pitao otkud on u Arsenalu u posljednje skoro tri godine, ali čini se kako više neće biti potrebe da sebi postavlja to pitanje.

Podsjetimo, egipatski fudbaler je član Topnika postao u januaru 2016. godine kada je prešao iz Basela na opšte iznenađenje mnogih, ali na Emiratesu se nije mnogo naigrao.

Posebno je to slučaj otkad je na klupu Arsenala stigao Unai Emery koji očigledno nema mnogo povjerenja u ovog igrača, pa mu je šansu pružio samo tri puta ove sezone u Premiershipu.

Sve to znači da više Arsenal ne računa na njega ozbiljno, pa je sasvim izvjesno da će on potražiti novi klub u januarskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako prenosi poznati britanski tabloid The Sun, Elneny je trenutno najbliži tome da pređe u Leicester City koji je navodno spreman da plati 15 miliona funti za usluge ovog 26-godišnjeg igrača.

Šta će od toga na kraju biti, ostaje nam da vidimo za nekoliko sedmica.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi