Elvedin Aletić novi fudbaler GOŠK-a

Stiže iz Orašja

Elvedin Aletić novi fudbaler GOŠK-a

E. Čaušević

Fudbaleri GOŠK-a već uveliko spremaju igrački kadar za novu sezonu, a pripreme z Gabeli počinju za nekoliko dana.

U klubu iz Gabele su produžili ugovore s nekoliko igrača na kraju prošle sezone, a sigurno je da će GOŠK do početka sezone dovesti nekoliko novih pojačanja. Jedan od prvih koji će pojačati GOŠK je Elvedin Aletić koji stiže iz Orašja.

Ovaj 23-godišnji vezni igrač u prošloj sezoni odigrao je 26 utakmica za Orašje u Prvoj ligi FBiH i postigao je tri gola uz dvije asistencije. Nakon sezone u dresu Labudova karijeru će nastaviti u GOŠK-u.

Aletić će se pojaviti na prozivci kluba iz Gabele s kojim će potpisati saradnju na dvije godine. Pored Orašja ovaj rođeni Tuzlak igrao je za Gradinu, Ingram Duboki potok i Metalleghe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi