Elvedin Herić se vraća u Austriju

Napušta Triglav

Elvedin Herić se vraća u Austriju

Edmir Škorić

Mladi bh. nogometaš Elvedin Herić ponovo će igrati u austrijskoj 2. Bundesligi.

Herić je ljetos stigao u slovenski Triglav, ali 22-godišnjak bi već ove zime mogao da se vrati u Austriju gdje je već izgradio nogometno ime nastupajući za Kapfenberg.

Kako neslužbeno saznajemo, Herić ima ponude iz 2. Bundeslige, koju itekako poznaje i kojoj je, kako smo već napisali, stekao određenu reputaciju kao igrač Kapfenberga.

Tako su sve prilike da će bivši igrač Slobode i Sarajeva ponovo zaigrati u Austriji s tim što ne treba isključiti ni povratak u BiH. 

Herić je inače u prošloj sezoni u dresu Kapfenberga odigrao 24 utakmica i postigao je dva gola uz četiri asistencije, dok je u Triglavu upisao osam nastupa u prvom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi