Elvir Alić nakon poraza od FK Sarajevo: Pružili smo otpor, u ovom trenutku nismo mogli više

Bordo tim siguran u Lukavcu

Elvir Alić nakon poraza od FK Sarajevo: Pružili smo otpor, u ovom trenutku nismo mogli više

E. Škorić

FK Sarajevo je danas u Luakvcu deklasiralo Radnički s 4:0 u meču šesnaestine finala Kupa BiH.

Trener Lukavčana Elvir Alić svjestan je da je u ovom trenutku Sarajevo ipak prejako za njegov tim.

"Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi, a svojim igračima na borbenošću i zalaganju. Imali smo svoje prilike, pružili smo otpor koliko smo mogli, ali u ovom trenutku nismo mogli više", rekao je Alić za SportSport.ba.

"Igramo lijepo, ali bodovi se jednostavno gube. Izgubili smo mnoge utakmice u posljednjim minutama. Gubili smo nesretno i kući i na strani. Želimo da uigramo ekipu za narednu sezonu, ali nećemo se ni sada predati".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Radnički naredne godine slavi 100 godina postojanja

"Najljepši poklon bio bi povratak Radničkog u Prvu ligu", zaključuje strateg Lukavčana.

Promo

Top Komentari

broj6
Molim vas samo prvo frezom bar jednom predjite preko terena da nije samo preoran pa onda razmisljajte o nekom vecem rangu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi