8

Komentari (8)

BobPaisley
...hajde dobro je,bar protiv ovih levata im sudije nisu morali svirati penal...neka bude jedno kolo i bez penala,ono je vec pocelo biti ofirno,neko bi mogao pomisliti da potplacuju sudije :D
elvirbaljic
Malo so pobrkao, nama su oteli tri boda..Zelji su svirali-poklonili penal protiv nas
chs1975mostar
SRETNO balja,, došao si u MOMENAT u ligu BiH,,jer za jos nekoliko kola ces se i licno uvjeriti da je ovo ,,plaćenićka liga!!! Gdje je nepravda i zlo NAJVECE uslo u saveze..mnogo i ti balja istine ZNAS,,zajedno svi i ti i ostali mogu ove ULJEZE i njihove savezne čuvare. Otjerati a bujrum ti i takvi poput tebe ih zamjniti,,ti hiba bola i barba ,, onda bi u ligi i savezu zavladala pravda,, sve najbolje bola kingu,, bio su i u Real Madridu ;-)
Jakako
Bravo Čupooooo Buraaaaa
Podrinac007
Idemoooo titulaaaa
Rus
Podrinac007
A mozda i dupla kruna
zvjezdan10
Šampionska igra Tuzle.Moglo je bit 9-0
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.