Elvir Baljić: Očekivao sam da se utakmica neće igrati

Tuzla City teško poražen u Mostaru

Elvir Baljić: Očekivao sam da se utakmica neće igrati

E. Škorić

Zrinjski je bio bolji i zasluženo je slavio protiv Tuzle City u današnjem meču.

Elvir Baljić, trener Tuzlaka, smatra da je 4:0 previsok rezultat, ali ni u jednom trenutku ne želi osporiti kvalitet i pobjedu Plemića.

"Težak teren za obje ekipe. Mislim da je previsok rezultat 4:0. Nismo se tome nadali. Odlučila su ta dva prva gola u prvih 10 minuta, koja su faktički autogolovi. Nemam šta reći. Protiv jedne ekipe Zrinjskog teško je vratiti se kada gubiš 2:0. Nismo uspjeli, rezultat je preivosk, ali šta je tu je, čestitam Zrinjskom", izjavio je Baljić na press konferenciji, pa je dodao:

"Očekivao sam da neće biti utakmice. Bilo je dosta vode na terenu. Utakmica se odigrala i više o tome ne trebamo razmišljati. Izgubili smo utakmicu i to je to, idemo dalje. Zrinjski ima dobar tim".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Balja što ti ovo treba? Brukaš se sa nekakvim ekipama kamiondžija punih para po prčijama BiH. Odmaraj, uživaj u životu, parama, trpaj ga Adriani, ne treba ti da ti karijeru i ime kaljaju bosanski medvjedi.
6 5
Samoiskreno
Jao bruje Valja oprosti se vidis da svi bjeze od Azmira
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi