Elvir Baljić: Žao mi je, ali nekad jednostavno nemate sreće

Trener FK Tuzla City

Elvir Baljić: Žao mi je, ali nekad jednostavno nemate sreće

M. Šljivak

Trener FK Tuzla City Elvir Baljić nije previše sretan nakon nule na Tušnju protiv Veleža.

Domaći tim je propustio nekoliko zicera i na kraju je osvojio samo jedan bod, a Baljić ne krije razočarenje zbog propuštenih šansi.

"Mislim da smo imali više od igre, imali smo više prilika i dobro smo stajali na teškom terenu. Velež je dobra ekipa, ali promašeni penal donio je do toga da nismo pobijedili. Žao mi je, posebno igrača, ali jednostavno nekad nemate sreće. Igra je pozitivna, uzeli smo bod na kraju, iako smo željeli sva tri", rekao je Baljić.

U narednom kolu Tuzla City gostuje na Grbavici protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gospodin
Bolaaa, reci Balji da se ne za****vaa
1 2
BHNACIONALISTA
Žao mi ja što ih niste dokrajcili, bili su spremni za to.Glavu gore i sve najbolje u nastavku prvenstva
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi