Elvir Baljić želi da Tuzla City pobjedom okonča uspješnu polusezonu

Na Tušanj stiže Široki

Elvir Baljić želi da Tuzla City pobjedom okonča uspješnu polusezonu

E. Škorić

Posljednji meč u 2019.godini fudbaleri Tuzla Cityja odigrat će u subotu na Tušnju protiv Širokog, u okviru 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH. 

Uoči ovoga susreta pred novinare su izašli trener Elvir Baljić i krilni napadač Budimir Šarčević.

"Čeka se nas teška utakmica. Široki igra dobro u zadnje vrijeme, u usponu su forme i zato će biti jako zahtjevan meč. Raduje nas izdanje naših igrača u zadnja dva meča, gdje smo u usponu forme. Nadamo se nastavku dobre forme kako bi došli do željenog rezultata a to je pobjeda, kako bi zaključili uspješnu jesen", kaže Baljić.

Na pitanje novinara koliko je zadovoljan onim što je uradio od dolaska na klupu Tuzlaka, Baljić je rekao:

"Relativno sam zadovoljan s tim da u svakom slučaju može bolje. Imali smo taj kiks protiv Radnika na domaćem terenu. Ipak, ako savladamo Široki, moći ću kazati kako smo zadovoljni", kaže Baljić.

Krilni napadač Budimir Šarčević bio je jedan od najboljih pojedinaca u gradskom derbiju sa Slobodom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Baljić je kazao kako protiv Širokog neće konkurisati Crnkić i Zlatković dok se u ekipu vraća Stjepanović koji je odradio suspenziju.

Meč sa Širokim igra se u subotu od 13 sati na Gradskom stadionu Tušanj.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
Budi zadovoljan i sa jednim bodom. Siroki je pobijedio u gostima jednog Zelju, a da ne pobijedi vas. Zato budi prezadovoljan i remijem.
1 0
Izet
samo pametnom igrom moze se pobijediti Siroki sto vam od srca zelim uz dobru i fer igru
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi