Pogledajte situaciju zbog koje je pobjesnio Bošnjaković

Sloboda i Tuzla City remizirali

Pogledajte situaciju zbog koje je pobjesnio Bošnjaković

A. Čaušević

Sloboda i Tuzla City su u drugom ovosezonskom gradskom derbiju podijelili bodove odigravši 1:1. 

Crveno-crni su vodili golom Amera Bekića iz 20. minute, a konačan rezultat je u 51. minuti postavio Vojo Ubiparip nakon što je uspješno realizovao penal.

U samom finišu utakmice viđena je diskutabilna situacija u kaznenom prostoru Tuzla Cityja i to nakon jednog kornera.

Samir Bekrić je ubacio, Edis Smajić je šutirao glavom, a lopta je na putu prema golu pogodila Ivana Sesara. Sudija Dragan Petrović nije ništa svirao.

Ta situacija je poprilično razbijesnila koji je poslije utakmice za Moju TV samo kratko rekao: "Dok ne vidim ovu zadnju situaciju je li ovdje bila ruka, nemam šta da kažem, hvala lijepa."

Situaciju pogledajte ispod i sami procijenite da li je Sloboda oštećena za nedosuđeni penal ili ne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

via GIPHY

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Ako je imalo dirala ruku ovo je totalno neprirodan polozaj ruke i penal. Nacin na koji se odbija i ide u vazduh govori da je prije svega glava u pitanju e sad da li i nesto malo ruka, treba drugi ugao.
7 1
DamirT
Penal ko kuca
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi