Loše vijesti iz Rumunije: Koljiću je najvjerovatnije slomljen skočni zglob

Uskoro više informacija

Loše vijesti iz Rumunije: Koljiću je najvjerovatnije slomljen skočni zglob

A. Beganović

Elvir Koljić, bosanskohercegovački napadač Craiove i najbolji strijelac rumunskog prvenstva, teže je povrijeđen.

Pred kraj prvog poluvremena večerašnjeg duela Craiove i Pol Iasija na našeg napadača je krvnički startovao Mihalache.

Bolan urlik prolomio se terenom, igrači Craiove odmah su se uhvatili za glave, a Koljić je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Kako javljaju rumunski mediji, prve informacije govore da se radi o lomu skočnog zgloba i da će Koljić biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Ukoliko se pokažu tačnim ove informacije od rumunskih kolega, bh. napadaču slijedi višemjesečna pauza.

Top Komentari

JointUnion87
Na stranu to sto je ovaj rumunski krkan zasluzio zatvorsku kaznu, nego sto je covjeku u najboljim godinama slomio skocni zglob i time mu, vjerovatno, ako ne upropastio a onda sigurno skratio karijeru. Pored toga, trauma koju je Kolja dozivio cemu biti blok nakon povratka :((( Zao mi ga u p.m.! Drzi se tebra, uz tebe smo.
20 2
user1601127290
Šteta. Bio je u sjajnoj formi, plus reprezentacija je sigurno računala na njega. Strašan peh!
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti