Rahimić sa Ivicom Olićem pred trenerskim angažmanom

Sredina koja mu je dobro poznata

Rahimić sa Ivicom Olićem pred trenerskim angažmanom

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić nalazi se pred novim angažmanom. Naime, Olić će vjerovatno preuzeti ruski CSKA, o čemu se mnogo piše u toj zemlji.

CSKA je loše otvorio sezonu, te je došlo do smjene trenera Viktora Gončarenka.

Ruski mediji pišu da će sada predstaviti Olića, a zanimljivo da će mu pomoćnik kako navode biti nekadašnji bh. reprezentativac, nedavno imenovani pomoćnik selektora reprezentacije BiH Ivayla Peteva Elvir Rahimić.

Rahimić uživa veliku reputaciju u CSKA i ruski mediji prenose da će navijači dočekati sa oduševljenjem, no da je upitno kakav doček imati Olić.

Olić je trenutno pomoćnik Zlatka Dalića na klupi reprezentacije Hrvatske i to mu je za sada jedini trenerski angažman. To može biti veliki problem s obzirom ga zaista čeka 'užarena' klupa.

Karijeru je Olić završio u Munchenu 1860, a kao igrač nastupa za je klub iz Moskve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi