Legendarni veznjak član je stručnog štaba reprezentacije

Elvir Rahimić: Druga su vremena, ali imamo potencijal

Elvir Rahimić dugo se nije obraćao novinarima. Legendarni fudbaler član je stručnog štaba naše reprezentacije i jedan je od najsposobnijih da ocijeni razliku između onoga kako je bilo prije i kako je sada.

"Teško je porediti to vrijeme i ono. Mnogi veliki igrači više nisu tu. Neću da nabrajam imena znamo svi koji su to igrači. Sada je reprezentacija sasvim nova imamo i jaku mladu repezentaciju i na polet i energičnost možemo opet biti kao u vrijeme prije Brazila. Bitno je da imamo potencijal, sad samo treba vrijeme."

Rahimić je dodao još šta bi se moglo očekivati u Belfastu.

"Bit će teško obzirom na okolnosti, imamo problema ali radimo po planu, atmosfera je super i nadamo se da možemo pružiti dobru igru. Sjeverna Irska je najopasnija u prekidima prema onome što smo mi vidjeli, treba još da ih snimimo, ali najbitnije je da sustimo loptu na zemlju."

Top Komentari

Keno
Znas ko nema potencijal, tvoj brico care moj
5 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi