Ema Bukovica više nije u Upravnom odboru FK Sarajevo

Podnijela neopozivu ostavku

Ema Bukovica više nije u Upravnom odboru FK Sarajevo

E. Čaušević

Iz FK Sarajevo objavili su danas da Ema Bukovica više nije član Upravnog odbora kluba s Koševa.

U ponedjeljak 13. januara 2020. godine članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, Ema Bukovica, na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba dostavila je neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu.

“Usred velike količine obaveza u poslovnom i privatnom životu, nisam u mogućnosti da nastavim svoj volonterski rad u kapacitetu u kojem sam dosad odvajala svoje vrijeme i resurse za dobrobit kluba. Svoju dužnost sam u proteklom periodu obavljala besprijekorno moralno i odgovorno i posebno se ponosim historijskim uspjesima kluba u protekloj sezoni, te ozbiljnim pomacima u polju unapređenja poslovanja kluba u kojima sam proaktivno učestvovala", poručila je Bukovica i dodala.

"Sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo sam imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos, te im se ovom prilikom zahvaljujem na tome, a posebno svojim kolegama (Senad Jahić, Senad Bilić) iz Upravnog odbora na jedinstvu, zalaganju i pravičnosti tokom obnašanja naših funkcija. U nastavku sezone i u budućem radu, nastavit ću ponosno bodriti rad i takmičenja Fudbalskog kluba Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ona je u Upravnom odboru FK Sarajevo bila od aprila 2018. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
Povedi i sabku karalicu hauuah
9 2
Edin Merlin
Sabrina ?????
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije