Dupovac: Neće biti lako sačuvati prvu poziciju

Bordo momci krenuli sa radom

Dupovac: Neće biti lako sačuvati prvu poziciju

S. Mlaćo

Defanzivac Amer Dupovac i u drugom dijelu sezone nosit će dres bordo kluba.

Dupovac se danas obratio medijima uoči prvog treninga FK Sarajevo u novoj godini.

"Nakon duge pauze, došli smo na početak priprema. Želimo se što bolje spremiti, a tu je i novi trener. Na nama je da ispunimo njegove zamisli. Sarajevo uvijek pretenduje za vrh, tako će biti i sada", kazao je Dupovac, te dodao.

"Zdrav sam sada, nadam se da ću dobro proći pripreme".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bod više od Željezničara ne znači puno.

"Završili smo prvi, bila je teška polusezona. Dosta povreda nas je poremetilo, ali eto opet smo završili prvi. Tu je Željezničar, Borac, te Zrinjski koji se dosta pojačao. Neće biti lagano sačuvati to prvo mjesto", dodao je Dupovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi