Organizovao zabavu u stanu, a onda preko krova bježao od njemačke policije

Problemi za napadača Gladbacha

Organizovao zabavu u stanu, a onda preko krova bježao od njemačke policije

E. Čaušević

Fudbaler Borussije Monchengladbach, Breel Embolo, napravio je nevjerovatnu glupost zbog koje je odstranjen iz prvog tima.

Naime, Embolo je prije nekoliko dana u svom stanu organizovao zabavu što je strogo zabranjeno u Njemačkoj zbog pandemije koronavirusa.

Klub je na kraju kaznio Embola i zabranio mu dolaske na treninge dok se ne ispostavi da nije zaražen.

Ipak, sada oko svega nastavila se i danas jer su njemački mediji saopštili da je Embolo pobjegao kada je policija ušla u njegov stan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, on je preko krovao ušao u drugi stan u svojoj zgradi gdje je bio dok nije policija otišla. Kasnije je izjavio da je sve to bio nesporazum, te da uopšte nije organizovao nikakvu zabavu.

"Stan u kojem sam bio je samo blizu stana u kojem je bila zabava. Lažna informacija je da sam bio tamo", izjavio je Embolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi