Emery dogovorio dva sjajna transfera za kraj prijelaznog roka
(Foto: Epa)

Stižu dva odbrambena igrača

Emery dogovorio dva sjajna transfera za kraj prijelaznog roka

E. Oštraković

Navijači Arsenala mogu biti itekako zadovoljni odrađenim poslom u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka.

Naravno, većina ih ima isto mišljenje, a to je da treba još pojačati odbranu, kako bi rok bio zaključen na sjajan način.

Upravo to će se i dogoditi danas do 18 sati, jer u Arsenalu završavaju dva transfera, te se nadaju da će i navijači biti zadovoljni.

David Ornstein javlja da je Arsenal dogovorio sve sa Chelseajem, te će David Luiz za osam miliona eura obući dres Topnika.

On će potpisati dvogodišnji ugovor, te se očekuje da odmah zauzme mjesto u prvoj postavi, a partner bi mu trebao biti Sokratis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Drugo pojačanje je lijevi bek Kieran Tierney, za kojeg kažu da je jedan od najvećih talenata Celtica.

On će potpisati petogodišnji ugovor sa Arsenalom, a Topnici će ga Celticu platiti 25 miliona eura.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Pala
Kieran tierney tesko da ce doc u arsenal da sebi upropasti karijeru a davida cisto sumnjam radi tog sto plavci imaju blokadu transfera a vec su pustili hazarda
7 0
edinho
GAZIJAAAA jebem ti mater u picku dosadnu
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi