Emery donio važnu odluku za budućnost Seada Kolašinca
Španac odabrao između dvojice lijevih bekova (Foto: EPA)

Prodaje Monreala, bh. fudbaler ostaje

Emery donio važnu odluku za budućnost Seada Kolašinca

Midhat Šljivak

Novi menadžer Arsenala Unai Emery je donio odluku i to veoma važnu za budućnost bh. reprezentativca Seada Kolašinca.

Odlučio je prodati lijevog beka, Španca Nacha Monreala, a ovaj iskusni fudbaler će se vratiti u Španiju, gdje bi trebao potpisati ugovor sa Real Sociedadom.

Ovaj 32-godišnji fudbaler nakon pet godina napušta klub. Nije poznata cifra koju će Topnici za njega dobiti, ali je mnogo bitnije da će Kolašinac ostati u klubu barem još jednu sezonu.

Ipak, očekuje se da će Emery bh. fudbaleru ponovo dovesti konkurenciju na poziciji lijevog beka. Nekoliko imena se povezuje sa Arsenalom, a prva želja je fudbaler PSG-a Layvin Kurzawa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Londonski tim je za sada angažovao golmana Bernda Lena iz Bayera, a doveli su i Stephana Lichtsteinera iz Juventusa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi