13

Komentari (13)

arsenal_fan_1886
hoce da ga se rijese, i sam nekad mislim ma ne trudi se, lijen je, komfort zona, ali na jedan perfidan nacin ga se rjesavaju...
gaziiiiJAaaa
A TROFEJI, gdje su oni? Vjerovatno kod onih koji ih OSVOJE...Sellam.
Blokiran
Osvojili su 13 premiershipova i 11 FA cupova, to sto nisu bili osvajaci lige prvaka i kup uefa spadaju u vecinu a ne u manjinu klubova koji je takodje nikad nisu osvojili. Sellam i tebi.
gaziiiiJAaaa
NEKA je sram ovu MANJINU sto su osvojili LIGU SAMPIONA I KUP UEFA..neka se srame VELIKANNI..
Mirso12123
Priznajem, ovaj fol ti je dobar :D
harehare
13 Engleskih liga,30 KUPOVA U ENGLESKOJ SVEUKUPNO.,evropski kup pobjednika kupova 1,1970 evropski kup,FINALE LIGE PRVAKA ,FINALE LIGE UEFA 2 PUTA
gaziiiiJAaaa
Evo to su navijaci 56SENALA, oni trofejima smatraju FINALA NEKIH TAKMICENJA..kakvi GENETSKI LUZERI..samo neka mi kazu koja TUTULA LIGE SAMPIONA IM JE NAJDRAZA..Sellam veliki svim navijacima VELIKANA, a i ovim sto gube FINALA..
Mirso12123
Najdraža mi je ova 1997. god.
Mirso12123
I ne znam da li kapiraš da pričaš sam sa sobom kada kažeš "VIDITE LI RAJA", "EVO TO SU VAM NAVIJAČI ARSENALA" i slično. Ovdje su samo navijači "56SENALA" , Ćao zdravo i pozdravi kući svoje..
gaziiiiJAaaa
Mora da si zamislio gospodine yossarian da ste te godine osvojili LIGU SAMPIONA..
Mirso12123
Nismo zamislili nego mi je jednostavno draga bila kad je dortmund osvojio
gaziiiiJAaaa
Gospodine yossarian, mislio sam koja vam je 56SENALOVA OSVOJENA LIGA SAMPIONA NAJDRAZA? SELLAM.
Mirso12123
Kako koja kad je nismo ni osvojili? Koji si ti imbecil majko moja..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.