Emery ima smo jedan uslov za ponašanje Kolašinca i društva u svlačionici

Želi što prije to savladati

Emery ima smo jedan uslov za ponašanje Kolašinca i društva u svlačionici

Endin Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery ovog ljeta stigao je na klupu Arsenala nakon što je Arsene Wenger poslije 22 godine odlučio da je vrijeme da napusti londonski klub.

Emery je prethodnih sezona bio trener PSG-a, ali u Parizu nisu bili zadovoljni njegovim radom zbog čega na kraju nije dobio novi ugovor. Ipak, španski stručnjak nije dugo čekao na novi posao jer je samo nekoliko sedmica kasnije predstavljen kao novi trener Arsenala.

Za španskog stručnjaka to je veliki izazov jer su očekivanja velika na Emiratesu, a to je i jezička barijera. Emery ne govori baš najbolje engleski jezik, ali je pronašao način to to popravi.

Naime, trener Arsenala je poručio svojim igračima da u svlačionici smiju pričati samo na engleskom jeziku, te da je to jedini jezik na kojem će komunicirati. Na taj način Emery želi što bolje naučiti engleski jezik, a prema informacijama s Emiratesa to mu sada ide mnogo bolje.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzek_dzek
koga boli ku.ac sto on nezna engleski.neznam ni ja pa koga zaboli ku.ac
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi