Emery izostavio dvojicu igrača za meč Evropske lige uz objašnjenje koje je nekima čudno
Emery je rekao da se Ozil i Sokratis odmaraju

Trener Arsenala je napravio nekoliko izmjena za meč protiv Eintrachta

Emery izostavio dvojicu igrača za meč Evropske lige uz objašnjenje koje je nekima čudno

S. Pašalić

Arsenal će u četvrtak odigrati svoju utakmicu 1. kola Evropske lige.

Protivnik engleskog tima je Eintracht Frankfurt, a Arsenal je već otputovao za Njemačku.

Ipak, Unai Emery je odlučio da ostavi u Engleskoj Mesuta Ozila i Sokratisa Papastathopoulosa te oni nisu otputovali sa ostatkom tima.

Grk je u posljednjoj utakmici Premier lige protiv Watforda imao jednu katastrofalnu grešku nakon koje je njegov tim primio gol.

Ozil je s druge strane ove sezone igrao samo u utakmici protiv Watforda i to 70 minuta, ali sada neće upisati nastup ni u Evropskoj ligi.

Trener Arsenala je međutim poveo mlade Bukayoa Saka i Emiea Rowea, a timu je također priključen i Rob Holding koji je zbog teške povrede koljena bio van terena još od januara, a nedavno se vratio i igrao je za drugi tim Arsenala.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Mi sada igramo puno mečeva i želio sam koristiti različite igrače. Možemo imati rotaciju u prvih jedanaest i 19 igrača. Sokratis i Mesut se odmaraju.", rekao je Emery na press konferenciji.

Mnogima je čudno zašto je Ozilu potreban odmor kada je igrao samo u posljednjoj utakmici, a što se tiče Sokratisa vjeruje se da je njegov izostanak ipak povezan za greškama koje je radio.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Fin ALIBI: igramo puno utakmica, neka odmaraju BLA BLA..Odmori nam BRATA SOKRATISA, da je spreman za NOVE KIKSEVE..svaka cast Emery, KRALJ SI IZGUBLJENIH STVARI, od dolaska u 56SENAL..
3 0
Blokiran
Idemo klikovi lajkovi dizi gazija ovo na jedan veci nivo sljedeci text o arsenalu urednik s.pasic
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi