Emery mora ispuniti cilj ili odlazi narednog ljeta
(Foto: EPA)

Sve je sasvim jasno

Emery mora ispuniti cilj ili odlazi narednog ljeta

M. Šljivak

Španski stručnjak Unai Emery dobit će otkaz na klupi Arsenala ako klub ne uspije da se plasira u Ligu prvaka.

Arsenal je tokom ljeta konačno potrošio veliki novac na pojačanja. Čak 152 miliona funti je izdvojeno i sada rukovodstvo tima očekuje da tim završi među četiri najbolja tima.

Ako se to ne desi gotovo sigurno da će Emery dobiti otkaz i da će Arsenal od naredne sezone imati novog menadžera na klupi.

Za sada Topnici izgledaju sasvim dobro. Treći su na tabeli Premiershipa sa 15 bodova, a ispred njih su samo Liverpool i aktuelni prvak Manchester City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, ide im dobro i u Evropskoj ligi. Lagano su dobili Standard (4:0) i Eintracht čak i u rezervnom sastavu i sigurno da će biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje ovog takmičenja.

Emery je specijalist za Evropsku ligu i to je još jedan od načina na koji može izboriti plasman u Ligu prvaka, te na taj način izbjeći otkaz.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
normalno, stavi ga pod prEtisak
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi