Emery nakon samo godinu dana napušta Arsenal i seli u Italiju?

Ima zanimljivu ponudu

Emery nakon samo godinu dana napušta Arsenal i seli u Italiju?

E. Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery na početku ove sezone preuzeo je klupu Arsenala nakon što je otišao legendarni Arsene Wenger.

Čelnici Arsenala odlučili su da dovedu Emeryja iako je Wenger imao nekoliko kandidata za koje je govorio da bi bili odlična zamjena za njega.

Međutim, londonski klub je doveo Emeryja koji je dobio otkaz u PSG-u i pokazalo se da to nije loš potez. Arsenal igra solidno ove sezone s obzirom na mnoge nedostatke koje imaju u igračkom kadru.

Ipak, navijači ovog kluba su iznenađeni jer se jutros pojavila vijest da bi Španac na kraju ove sezone mogao napustiti Arsenal i navodno karijeru nastaviti u Italiji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mediji na Apeninima objavili su da Milan želi Emeryja na svojoj klupi i da će mu ovog ljet aponuditi ugovor. La Gazzetta dello Sport tvrdi da će Gennaro Gattuso dobiti otkaz na kraju sezone jer nisu zadovoljni njegovim poslom.

Emery je prva želja sportskog direktora Leonarda, ali teško je očekivati da će Španac tek nakon jedne sezone napustiti Emirates. No, u svijetu fudbala se pokazalo da je sve moguće.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi